zondag 21 maart 2010

Dreaming of A white Christmas

De opdracht voor de komende 14 dagen bij de Christmas Cards and More Club is het maken van een witte kaart. Oh en ik wist niet dat het zo leuk is om te maken maar o zo moeilijk om het goed op de foto te krijgen..... hihihi. De ijsster en de achtergrondjes zijn allemaal van de mallen van de Cuttlebug. De krullen komen van een stencil van Marianne Design en de stempel is van Sassy Cheryl, oh ik vind sneeuwpoppen zo leuk en die hebben ze daar..... ik heb het niet bij 1 sneeuwpop gelaten ;-) die komen bij de volgende kerstkaarten weer goed van pas. Het was voor mij de eerste keer dat ik een digistamp bestelde en dat gaat veelste gemakkelijk en snel. Maar ik blijf toch een fan van rubber!
The new Challenge for the Christmas Cards and More Club is making a white card. I didn't knew it was real fun making a white card but also how difficult it is to make a good picture of it..... hihihi. The backgrounds and the Snowflake I used are all from te Cuttlebug. The swirl I used is from Marianne Design and the stamp I've used is by Sassy Cheryl. Oh I'm so in love with snowmen.....you understand that i didn't left with one stamp ;-) But I can use them for the new christmas cards. It was the first time I bought a digistamp, really to easy to buy.... But I still love rubber!

14 opmerkingen:

 1. Wauw wat een sjieke kerstkaart heb je gemaakt.
  Echt heel mooi zo in het wit... niet echt een kleur waar ik naar zou pakken voor een kerstkaart maar als ik deze zo zie zal ik het zeker ook eens doen.

  Groetjes,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Martine,Mooi hoor dat wit,ik vindt het wel wat hebben en ik moet ook oppassen want ik heb ook net mijn eerste digi binnen HIHIHI.
  Nog een fijne avond
  Groetjes Heidy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. whow wat een prachtige stijlvolle kaart is dit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een wonderschoon kaartje Martine, en zo mooi op de foto gezet, super!

  liefs amanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heyy die Martine,

  Bedankt voor je berichtje, lief hoor;) Meteen even naar jouw kaartje gesjeesd..ik zag al dat ik de afgelopen week heel wat gemist heb bij jou. Jeempie zeg drie kaartjes in een week tijd. Jij bent echt een bezige bij:) Ik vind ze super..vooral je witte kerstkaart. Ik ben ook helemaal weg van sneeuwpoppen. Heb heel wat sneeuwpoppenstempels liggen. Vooral die sneeuwpoppen van Whipper Snapper vind ik zooo gaaf.

  Nou ik ben nu alweer benieuwd naar je volgende freubel hoor;)

  Groetjes,
  Neltine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kaartej is echt prachtig
  heel mooi gedaan

  groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh!! Your card is just beautiful and I love the embossing and soft colors on the snowman :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een sjieke kaart en zo mooiiiiiiiiiii in het wit ik vind hem geweldig

  Liefs Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh geweldig zeg helemaal in wit. Dat ga ik zeker ook eens proberen. Prachtig gemaakt en de sneeuwpop is super gekleurd! Complimenten. Groeten van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 10. heey,

  wat een prachtige kaarten maak jij. Ik vind jouw swirls steeds zo gaaf, waarmee knip/stans/snij jij die?

  ik ben meteen maar volger geworden:)

  groetjes
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk deze witte bjoetie Martine, ik geniet zo op jou blog...Ook even XXX want het eitje is *heel* aangekomen hier, en nog veel meer mooi's, zo verrassing zeg...lief!!!!

  Warme groetjes,
  Aniet...die je zaterdag gewoonweg ...gemist heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jouw andere kaartjes verdienen zeker ook een complimentje Martine, maar deze vind ik heel erg bijzonder mooi.Mooi en fijn en de sneeuwpop ook zo zacht ingekleurd.
  groetjes Ula

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je me blog bezoekt en ik zou het gezellig vinden als je een leuk berichtje voor me achterlaat.

Bedankt Martine

Thank you for a visit to my blog.
I love to read your comments.
Martine